
Nemme, sunde, grønne boller / vegetar-boller helt uden gluten.
Til 6 boller skal du bruge:
- 600 g frossen grøntsagsblanding (fx broccoli eller mix-blanding)
- 2 æg
- 2 spsk. chiafrø, – Lad stå i en lille skål med 1/2 dl vand i 5 min. og gelétere
- 2 tsk. salt
- 3 spsk. hørfrø
- 3 spsk. fiberHUSK
- 3 spsk. solsikkekerner
Gør sådan: Optø grøntsagerne og “vrid” dem for vand. Kom grønt sammen med alt det øvrige i din blender og kør 🙂 Form 6 boller og tryk dem lidt flade på bagepapir og drys med solsikkekerner.
Bag dine lækre boller ved 200 grader i ca. 35 min.
Skær igennem og fyld fx med lidt salat, tomat, hytteret og måske et par skiver pålæg ( hvis det ikke er som vegetar-ret ).
Velbekomme
Prøv vores bestseller program med kost og træning: 12 ugers bodyCamp: LÆS MERE HER
Få vores coaching og kostprogrammer, træn hjemme: LÆS MERE HER