Grønne sandwich-boller - bodyCoach.dk

15. September 2019by Mette Neergaard
IMG_0245-1280x1105.jpg

Nemme, sunde, grønne boller / vegetar-boller helt uden gluten.

Til 6 boller skal du bruge:

  •  600 g frossen grøntsagsblanding (fx broccoli eller mix-blanding)
  •  2 æg
  •  2 spsk. chiafrø, – Lad stå i en lille skål med 1/2 dl vand i 5 min. og gelétere
  •  2 tsk. salt
  •  3 spsk. hørfrø
  •  3 spsk. fiberHUSK
  •  3 spsk. solsikkekerner

Gør sådan: Optø grøntsagerne og “vrid” dem for vand. Kom grønt sammen med alt det øvrige i din blender og kør 🙂  Form 6 boller og tryk dem lidt flade på bagepapir og drys med solsikkekerner.

Bag dine lækre boller ved 200 grader i ca. 35 min.

Skær igennem og fyld fx med lidt salat, tomat, hytteret og måske et par skiver pålæg ( hvis det ikke er som vegetar-ret ).

Velbekomme

Prøv vores bestseller program med kost og træning: 12 ugers bodyCamp:  LÆS MERE HER

Få vores coaching og kostprogrammer, træn hjemme: LÆS MERE HER