PERSONLIG TRÆNING

MÅLSPECIFIK TRÆNING

bodyCoach har ekspertisen og erfaringen i mål-specifikke træningsforløb, vi har trænet udholdenheds-træning i mange år, og vi elsker det.

Vores træningsfilosofi er enkel: Jo hårdere Jo bedre…… Nej det er selvfølgelig ikke helt rigtig, men når vi træner, så træner vi så hårdt og effektivt som muligt. Vi anvender den mest anerkendte metode, som kaldes polariseret træning. Vejen til topformen skal findes igennem en kombination af korte og meget hårde intervaller som booster konditionen, og lange ture med lav intensitet, som gør dig mere udholdende.


EKSEMPLER PÅ MULIGHEDER


LØB:
Drømmer du om at gennemføre et 1/2 marathon, eller vil du tage kampen op med et helt marathon? Eller vil du løbe en ny personlig rekord ?

Kom til bodyCoach og få den helt rigtige personlige løbetræning, så du kommer godt og sikkert i mål. Det handler om at nyde processen og træningen imod målet, og være helt klar på selve løbsdagen.

CYKLING:
Er dit mål at cykle i bjergene? Eller gennemføre et langt cykel-løb i DK, fx. Grejsdals-løbet? Få tilrettelagt din træning, med både konditions-, udholdenheds- og styrke træning. Bliv helt klar og smid de overflødige kg. med vores effektive kostprogrammer. Med den rigtige træning og den rigtige vægt, ved vi at du står knivskarp, når løbet skydes igang.

RONING:
I bodyCaoch træner vi i ro-ergometer, fordi roning er den mest effektive konditions-booster.

Roning er en hård sportgren. Kom og få en optimal træningsplan, med effektive programmer. Det vil forbedre både din kondition (også i andre sportsgrene), og gøre dig i stand til at gennemføre de klassiske 2000m ergometer-roning.

FIRMA TRÆNING:
Udendørs power hold træning, DHL-stafetten, Sjælsø Rundt, adventure race for firma-hold eller andet. Vi kan kombinere vores sunde kostforløb, med firma-hold træning.

Kontakt os for en uforpligtende snak omkring forløb, priser mv.

Eksempel på et 12 ugers målspecifikt træningsforløb:

Indhold:
24 gange træning (12 personlige træninger og 12 fællestræninger) – 4 Coachende og motiverende samtaler – Vægtregistrering – Kostprogrammer (13 dage med bodyCoach kuren og inspiration til varigt vægttab) – Support (under kostomlægningen) – Personligt træningsprogram – Feedback og analyse af din træning.

Pris for ovennævnte: kr. 13.500,-

Vi er glade og stolte over hvad mange af vores kunder har gennemført:

Løb: Marathon under 3 timer, marathon under 3:30, 1/2 marathon, 10 km og 5 km.

Cykling: Granfondo cykel løb: La Marmotte i Alperne og Pyrenærene, cykling i Dolimitterne Maratona, Grejsdalsløbet i Vejle mv.

Roning (ergometer): 2 x Vinder af DM stafet (4 x 500m)


PRIS
MÅLSPECIFIK TRÆNING

RING FOR PRIS